Kergejõustikuhallis näeb heal tasemel võistlust

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Leetsari mälestusvõistluse üheks tänavuseks tõmbenumbriks on Pärnus oma isikliku rekordi püstitanud kõrgushüppaja Karl Lumi.
Karl Leetsari mälestusvõistluse üheks tänavuseks tõmbenumbriks on Pärnus oma isikliku rekordi püstitanud kõrgushüppaja Karl Lumi. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Laupäeval toimub Pärnu kergejõustikuhallis kaheksandat korda Karel Leetsari mälestusvõistlus, mille tõmbenumbrid on kõrgushüppaja Karl Lumi, kolmikhüppaja Igor Šjunin ja tõkkejooksja Keiso Pedriks.

Et traagiliselt hukkunud Leetsar oli kõrgushüppaja, on võistlusel põhirõhk hüppealadel, kuid näha saab sprinterite mõõduvõtmist 60 meetri distantsil ja kuulitõugetki.

Võistluse korraldaja Romet Mihkelsi sõnade kohaselt on väikeses Pärnu hallis sellise mastaabiga üritust üsna raske korraldada, sest napib varustust. “Elektrilise ajavõtusüsteemi pidime hankima Võrust ja tablood Vändrast,” kirjeldas Mihkels. “Viimastel aastatel on meil osalenud 160–170 sportlast ja kui tuleb niisama palju pealtvaatajaid, läheb hallis päris kitsaks.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles