Lugeja pildid: Koonga vallas pidas politsei taluõuel kinni joobes juhi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koonga vallas peeti taluõuel kinni joobes juht.
Koonga vallas peeti taluõuel kinni joobes juht. Foto: Lugeja pilt

Pärnu Postimehe lugeja teatas toimetusele, et täna hommikul kell 9.15 pidas politsei Koonga vallas Kiisamaal Jaani talu õuel kinni joobes juhi. Politsei teatel on juhi võimalik joove selgitamisel.

„Hädavaevu pääses talu omaniku auto mõlkimisest,” kirjutas lugeja. „Autos oli peale juhi veel kaks inimest.”

Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment kinnitas seda fakti ja lisas, et auto omanik oli autos kaassõitja.

Lehelugeja kirjelduse kohaselt keeras tagaaetav auto talu hoovi sisse ja autos olnud inimestest olla keegi teeselnud, et elab sealses talus. Üks autos olnud meestest põgenes pärast auto peatumist üle tee metsa poole. „Kaks politseinikku jooksid talle järele ja said ta hiljem kätte,” kirjeldas lugeja.

„Hiljem tuli taluhoovi veel kaks politseiautot ja jagelemine kestis ligemale tund aega. Sekkusid ka talu omanikud sooviga, et joobes autojuhi auto viidaks nende hoovilt minema,” kirjeldas lehelugeja.

Leesmenti kinnitusel toimetati taluhoovi sõitnud sõiduauto Volkswagen Passat puksiiri abil Pärnusse, samuti toimetati Pärnusse joobekahtlusega juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles