Linnameeskond läheb aastalõputurniirile vana kaardiväeta

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme algab Tallinnas toimuval jalgpalli aastalõputurniiril meistriliiga klubide mõõduvõtt, millel osalev Pärnu linnameeskond peab läbi ajama suure osa suvel põhiraskust kandnud meesteta. Foto on illustreeriv.
Homme algab Tallinnas toimuval jalgpalli aastalõputurniiril meistriliiga klubide mõõduvõtt, millel osalev Pärnu linnameeskond peab läbi ajama suure osa suvel põhiraskust kandnud meesteta. Foto on illustreeriv. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Homme algab Tallinnas toimuval jalgpalli aastalõputurniiril meistriliiga klubide mõõduvõtt, millel osalev Pärnu linnameeskond peab läbi ajama suure osa suvel põhiraskust kandnud meesteta.

Pärnust lahkusid Kristjan Tamme, Kristen Saarts ja Robert Kirss, kes olid profiklubidest Pärnus laenul.

Linnameeskonna peatreeneri Marko Lelovi teatel ei sõida Tallinna ka Martin Vunk, Rauno Tutk ja Karl Palatu, kes treenivad eriprogrammi järgi. "Neil ei ole ka mõtet siseturniiril mängida," lisas Lelov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles