Võrkpallimehed kordasid karikavõitu

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võit karikafinaalis ei tulnud kergelt, mängijate emotsioon on seda ehedam.
Võit karikafinaalis ei tulnud kergelt, mängijate emotsioon on seda ehedam. Foto: Ardi Truija

Pärnu võrkpalliklubi meeskond alistas Eesti karikavõistluste finaalis kodupubliku silme all Rakvere klubi 3:1 (20:25, 25:20, 25:19, 25:17) ja kordas mullu Tartus tehtut.

Enne finaalmängu peeti Pärnut, kes juhib ülekaalukalt Saja liiga põhiturniiri ja on viimase poolteise aastaga, kui Avo Keel treeneriks tuli, üldse kodusaalis vaid ühe mängu (Pireuse Olympiakosele!) kaotanud, selgeks favoriidiks.

Aga nii lihtsalt vormistamiseks see karikafinaal ei läinud. Esiteks on Urmas Tali – kes võitis Pärnut treenides karika 2012. aastal – juhendatav Rakvere tänavu väga head mängu näidanud ja kaotada polnud neil seegi kord midagi. Teiseks oli Pärnul vaatamata nurgaründajate sektsioonis valitsevatele vigastustele (Taavet Leppik, Jaanus Nõmmsalu, Aleksandrs Avdejevs) ja vastase elu kergemaks tegevale ühekülgsusele ikkagi võidukohustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles