Õpilased võistlesid geograafias

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnaraamatukogu salongiõhtu külaline Andres Karu õppis kultuuriakadeemias näitlejaks ning on kandnud elus erinevaid rolle. Muuhulgas leidnud aega ka selleks, et käia külas 105-l maailma riigil ning on tõusnud neist 89 kõrgeimasse tippu. Salongiõhtul näitab Karu pilte ja räägib lugusid, mis on nende piltide taga.
Linnaraamatukogu salongiõhtu külaline Andres Karu õppis kultuuriakadeemias näitlejaks ning on kandnud elus erinevaid rolle. Muuhulgas leidnud aega ka selleks, et käia külas 105-l maailma riigil ning on tõusnud neist 89 kõrgeimasse tippu. Salongiõhtul näitab Karu pilte ja räägib lugusid, mis on nende piltide taga. Foto: Ants Liigus

Geograafiaolümpiaadi Pärnu linna piirkonnavoorus pani oma teadmised proovile 91 õpilast 7.–12. klassini.

Seitsmendike parim oli Mikk Saarse Kuninga tänava põhikoolist, teda õpetab Urmas Lekk. Teiseks tuli Jan Karl Oberacker Tammsaare koolist (Merike Aringo), napilt jäi kolmandaks Elisa Annamaa Mai koolist (Aira Peterson).

Kaheksandike esikoha võitis Kristi Koitla ja talle järgnes Henry Niemann, mõlemad õpivad Rääma põhikoolis (Arina Galkin). Kolmanda koha sai Reiko Mengel Mai koolist (Marge Kurm).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles