Politsei puhumisreidil värises latt kahel juhil

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei kontrollis sõidukijuhtide kainust eile kell 16.30-17.45 Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee alguses Pärnu linna piiril.
Politsei kontrollis sõidukijuhtide kainust eile kell 16.30-17.45 Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee alguses Pärnu linna piiril. Foto: Lääne prefektuur

Eile õhtul Pärnu linna piiril veidi üle tunni kestnud puhumisreidil näitasid politsei mõõteriistad alkoholi tarbimise tunnuseid kahel sohvril, aga keelatud piir jäi neil saavutamata.

Politsei kontrollis sõidukijuhtide kainust eile 16.30–17.45 Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee alguses Pärnu linna piiril. 16 politseinikku kontrollisid selle aja jooksul 371 sõidukijuhti.

Pärnu politseijaoskonna patrulli- ja liiklusjärelevalvetalituse juhi Sander Peremehe sõnul on tal hea meel selle üle, et ühegi juhi teekonda politsei takistama ei pidanud.

"Spordimeeste sõnu laenates kahel juhil küll latt värises, aga maha ei kukkunud. See tähendab, et indikaatorvahendid näitasid alkoholi tarbimise tunnuseid, aga alla keelatud piiri: autojuhi ühes liitris väljahingatavas õhus ei tohi olla alkoholi üle 0,10 milligrammi," ütles Peremees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles