Video: Pärnus üles võetud mängufilmist valmis treiler

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist "Perekonnavaled".
Kaader filmist "Perekonnavaled". Foto: Filmivabrik

Sel ja eelmisel aastal suures osas Pärnus üles võetud mängufilm "Perekonnavaled" jõuab kinno märtsis, aastavahetuseks on filmist valminud treiler.

Valentin Kuigi ja Manfred Vainokivi "Perekonnavaled" on suhtedraama elevantidest magamistoas ja luukeredest kapis, väikestest ja suurtest pettustest, pooltõdedest ja kokkumängudest, mida leidub iga pere salakroonikates.

Filmi tegevus toimub linnas, kus on professionaalne sümfooniaorkester, mille eesotsas seisab autoritaarne ja kindla käega dirigent Paul Levald, kes on juba aastaid ohjanud nii orkestrit kui suhteid peres. Dramaatiliste sündmuste tõttu tuleb Pauli tütremehel Egon Reil ootamatult juhtimine üle võtta. Peale orkestrisiseste pingete pärandab äi Egonile koos dirigendikepi, võimu ja vastutusega oma keerulise minevikuga seotud saladused ja kohustused. Vanadest valedest kasvavad uued ja ühel päeval mõistab Egon, et tõe väljatulek tooks kaasa kaose.

Palju uue mängufilmi stseene on üles võetud Pärnus ja filmis lööb kaasa nii siinseid näitlejaid kui massistseenides linnarahvast.

Peaosalisi kehastavad Tambet Tuisk ja Roman Baskin. Filmis löövad kaasa ka Eva Koldits, Ülle Kaljuste, Tõnu Kark, Jaanika Arum ja teised armastatud näitlejad.

"Perekonnavalede" stsenarist on Valentin Kuik, režissöörid Valentin Kuik ja Manfred Vainokivi. Operaator ja kunstnik on Manfred Vainokivi, kostüümikunstnik Anu Lensment, grimmikunstnik Kristel Kärner, helirežissöör Mart Kessel-Otsa, monteerija Kersti Miilen, produtsent Marju Lepp. Filmi tootja on Filmivabrik.

"Perekonnavaled" jõuab kinodesse märtsi alguses.

Vaata, kuidas peagi linastuv mängufilm meeldib!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles