Skandaaliderikas paigalseisuaasta

Kalev Vilgats
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige enam jagus lõppeval aastal avalikkuse tähelepanu Edgar Savisaarele. Temaga tegelesid arstid, kaitsepolitsei ja võitluskaaslased Keskerakonnast.
Kõige enam jagus lõppeval aastal avalikkuse tähelepanu Edgar Savisaarele. Temaga tegelesid arstid, kaitsepolitsei ja võitluskaaslased Keskerakonnast. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Igal inimesel on oma mulje lõppevast aastast. Kindlasti oli aasta 2015 huvitav ning poliitikud ja kriminaalid hoolitsesid kõigiti selle eest, et avalikkusel igav ei hakkaks.

Aasta algul lahvatas Euroopa põgenikekriis, mille lainetus ulatus Eestissegi. Pärast mitmesugust manipuleerimist arvudega on Eesti osa põgenike ümberasustamisprogrammis umbes 550 inimest kahe aasta peale. Neil päevil jõudsid Itaaliast esimesed suulised sõnumid, et pakkuda on kaks perekonda, kes võivad Eestisse saabuda uue aasta kolme esimese kuu jooksul.

Kõhkluste koalitsioon

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles