Enn Raadik lahkub teedemajandusest

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enn Raadik.
Enn Raadik. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna on viimane tööpäev maanteeameti Lääne regiooni hooldusvaldkonna juhil Enn Raadikul, kes põhjendas oma otsust ametkonnasiseste järjekordsete struktuurimuustustega, mille järel tal pole enam motivatsiooni jätkata teedemajanduses.

Pärnumaa vapimärgi kavaler Raadik on töötanud teedemajanduses ligemale neli aastakümmet. Ta on SA Pärnu Haigla nõukogu esimees ja Pärnu linnavolikogu planeeringukomisjoni esimees ja kinnitas, et koju koti peale ta uuest aastast ei jää.

Maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Heiki Mägi ütles, et Enn Raadik oli maanteeameti Pärnu, hiljem Lääne regiooni juhatajana perspektiivitundega inimene, väga hea ja usaldusväärne koostööpartner maakonnas suurte ettevõtmiste teokstegemisel. Mägi nimetas näidetena Audru ja Põhja-Pärnumaa ümbersõitu, Varbla ja Pärnu-Jaagupi – Koonga ühendamist mustkattega teega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles