Mürakarukoolis kepsutavad julged jänesed

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kertu Sillaste imevahva lugu "Ei ole nii!" on saanud Aasta Rosina auhinna.
Kertu Sillaste imevahva lugu "Ei ole nii!" on saanud Aasta Rosina auhinna. Foto: Pärnu keskraamatukogu

Mürakarukoolis saavad uuel aastal taas kokku pisipõnnid ja nende vanemad.

Kolmapäeval, 6. jaanuaril kell 11 on keskraamatukogu saal just selle kooli õpilaste tarvis patjadega täidetud. Laulumängud poolteise kuni nelja aasta vanustele avastajatele toob kaasa Mürakarukooli muusikaõpetaja, rõõmsad pildiraamatud on korvi valinud raamatukoguhoidjad.

Mürakarutunnis kepsutavad hoogsalt ringi julged jänesed. Kartlikuma loomuga pikk-kõrvad jalutavad salakesi rahulikumas rütmis. Kellele uued sõnad, riimid ja viisid paremini meelde jäävad, see selgub ükskord hiljem. Üheskoos lauldakse-tantsitakse ka tuttavaid talvesõnu ja tuletatakse meelde meisterdamisnippe.

Veel saab tutvust teha uhiuue jäneseraamatuga. Kertu Sillaste imevahva lugu "Ei ole nii!" on saanud aasta rosina auhinna. See räägib väikesest jänesest, kes keset külma talve ükshaaval oma hirme ületab ja aina julgemaks muutub. Vastu suurt suve õpib ta selgeks elutarkuse: jänesed saavad alati hakkama!

Mürakarukoolis õppemaksu ei ole ja kooliuksest võib sisse astuda kas või poole aasta pealt. Kaasa tasuks võtta vahetusjalatsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles