Pärnus kogutakse tuleskulptuuri tarvis jõulukuuski

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuuskede põletamine. Arhiivifoto.
Kuuskede põletamine. Arhiivifoto. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus kogutakse sel nädalal linlastelt jõulukuuski, et teha neist pühapäeval kesklinnas tuleskulptuur.

Linnaelanikud, kes soovivad oma kuusega toetada ürituse toimumist, saavad enda pühadepuu jätta Oja bussipeatuse juurde, Raba ja Oja tänava nurgale, Rohelise ja Kuldse Kodu tänava nurgale, Uus-Sauga 38a esisele haljasalale, Vana-Sauga bussipeatusesse, Suur-Jõekalda 10 esisesse jõeäärsesse parklasse, Kesklinna silla kõrvale Kalda tänava parklasse, Side tänava ja Tammsaare puiestee nurgale, Liiva ja Kooli tänava nurgale, Kastani tänava ja Riia maantee nurgale Konsumi-tagusesse parklasse, Mai bussipeatusesse Mai 23 esisele haljasalale, Metsa 15 kõrvale haljasalale kunagise Mai turu vastas, Mai ja Papiniidu tänava nurgale Papiniidu 27 kõrval, Mai 24 taha tühermaale Koidula gümnaasiumi aia ääres.

Kuuskede vedu toimub reedel, 8. jaanuaril. Linnavalitsus palub kuused kogumiskohta viia hiljemalt reede hommikul kella kümneks. Kuused veetakse ära päeva jooksul. Kui kogumiskohast on kuused juba minema viidud, palutakse sinna enam kuuski mitte jätta.

Jõulukuuskedest meisterdatud skulptuur süüdatakse pühapäeval, 10. jaanuaril kell 18 Laia tänava ääres Decora-tagusel platsil.

Inimesed saavad oma kuuse viia ka ise Lai 24 kinnistule. Seda saab teha laupäeva kella 12ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles