Politsei palub abi nelja varga tuvastamisel

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu politseijaoskond tuvastab pildil olevaid meest, kes 28. detsembril kella 21 paiku tankis Pärnus Hommiku tänaval tanklas 30 liitrit kütust ja lahkus kütuse eest tasumata.
Pärnu politseijaoskond tuvastab pildil olevaid meest, kes 28. detsembril kella 21 paiku tankis Pärnus Hommiku tänaval tanklas 30 liitrit kütust ja lahkus kütuse eest tasumata. Foto: Lääne prefektuur

Pärnu politseijaoskond palub abi nelja mehe tuvastamisel.

Politsei tuvastab pildil olevat meest, kes 28. detsembril kella 21 paiku tankis Pärnus Hommiku tänava tanklas 30 liitrit kütust ja lahkus selle eest tasumata.

Foto: Lääne prefektuur

Samuti teeb politsei kindlaks fotodel nähtavaid mehi, keda on alust kahtlustada 18. detsembril Saugas Kuldnoka tänava toidupoes toime pandud vargustes.

Foto: Lääne prefektuur
Foto: Lääne prefektuur

Ühtlasi tuvastab politsei seda pildil olevat meest, keda on põhjust seostada 17. detsembril Pärnus Riia maanteel toidupoes toime pandud vargusega:

Foto: Lääne prefektuur

Kui tunnete ära mõne neist meestest, võtke ühendust politseiga telefonil 444 6568 või e-posti aadressil kristiina.hallimae@politsei.ee.

Copy
Tagasi üles