Uisutajad ja rallitajad jagavad liuvälja

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Peremees Pärnu politseijaoskonnast ütles, et kui samale platsile satuvad korraga autod ja uisutajad, võib tekkida ohtlikke olukordi.
Sander Peremees Pärnu politseijaoskonnast ütles, et kui samale platsile satuvad korraga autod ja uisutajad, võib tekkida ohtlikke olukordi. Foto: Sirle Matt

Pärnu rannas surfiklubi taha parklasse tekkinud liuväli meelitab ligi nii uisutajaid kui autodega noori, kes libedal oma oskusi ja masinaid proovile panevad.

1. jaanuari õhtupoolikul võis isetekkelisel jääplatsil näha paarutamas nelja autot, mille juhid mõnuga oma masinaid külglibisemisse lasid, kuigi kõigest mõni meeter eemal oli kümmekond uisutajat-hokimängijat.

Pärnu politseijaoskonna patrulli- ja liiklusjärelevalvetalituse juht Sander Peremees selgitas, et selline driftimine ei ole otseselt keelatud, aga autode jäärajasõiduks on sobivamaid kohti kui parklad. Kui ühele ja samale platsile satuvad korraga autod ja uisutajad, võib tekkida ohtlikke olukordi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles