Kihnu vallavanem ajas linnaametniku närvi

Silvia Paluoja
, reporter, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Kihnu vald on Pärnu linna tähelepanust meelitatud, aga ehk linna olukord ei ole nii drastiline, et kuue inimese pärast ärrituda,” ütles Kihnu vallavanem Ingvar Saare.
“Kihnu vald on Pärnu linna tähelepanust meelitatud, aga ehk linna olukord ei ole nii drastiline, et kuue inimese pärast ärrituda,” ütles Kihnu vallavanem Ingvar Saare. Foto: Ants Liigus

Kihnu vallavanemal Ingvar Saarel polnud õrna aimugi, millise džinni ta päästab pudelist välja jõulueelse Facebooki postitusega, mis kutsus vallaelanikuks registreerima neid, kellel saarele asja.

Postitus “Head Kihnu sõbrad!” sisaldas meeldetuletust, et aasta ringi saab parvlaeva Kihnu Virve pardal sõita soodushinnaga vaid isik, kes on 1. jaanuari seisuga ennast Kihnu elanikuks registreerinud. Vallavalitsuse andmetel vastas jaatavalt kuus inimest, nende hulgas suvekodude omanikke.

Sotsiaalmeedia kaudu avalikkuseni jõudnud üleskutse peale läks närvi Pärnu linnavalitsus ja avalike suhete teenistuse juhataja Anu Juurma-Saks teatas, et nemad ei pea Kihnu vallavanema üleskutset mõistlikuks – see on siserände õhutamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles