Kohalikus muusikas asenduvad kitarrid rüperaalidega

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte bändimuusika tasemest annavad homme aimu The Boondocks (pildil) ja Steps To Synapse, kes esinevad kontserdipaigas Korter 13.
Noorte bändimuusika tasemest annavad homme aimu The Boondocks (pildil) ja Steps To Synapse, kes esinevad kontserdipaigas Korter 13. Foto: Mart Sepp

Kuigi noored kohalikud muusikud on armastanud Pärnut võrrelda muusikalinnadega, nagu New Orleans või Manchester, on kohalik bändimuusika viimaste aastatega hääbumas.

Bändi Sibyl Vane’i vedaja Heiko Leesment sõnas, et ahastada pole mõtet, sest muusika liigub elektroonilisuse poole. “Juba aastaid tundub, et meie linna elektrooniline muusika on märksa tugevam ja edukam, aga millegipärast räägitakse ikka bändidest.”

Muusik selgitas, et gümnaasiumi lõpp pillutab noored laiali ja kui bändil pole professionaalseid ambitsioone, siis tegevus hääbubki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles