Lumi toob Vallikääru jääfestivali talvepargi

Anu Villmann
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimati toimunud jääfestivaliks valmis nimelt selle tarbeks loodud Peeter Rebase autorimuusikal tantsu- ja uisulavastusega. Sündmuseks ehitati spetsiaalsed pikkade keeltega pillid ja instrumentidega ühepikkusel slack line’i lindil esines õhutrikkidega Jaan Roose.
Viimati toimunud jääfestivaliks valmis nimelt selle tarbeks loodud Peeter Rebase autorimuusikal tantsu- ja uisulavastusega. Sündmuseks ehitati spetsiaalsed pikkade keeltega pillid ja instrumentidega ühepikkusel slack line’i lindil esines õhutrikkidega Jaan Roose. Foto: Ants Liigus

Pärnu jääfestivali peakorraldaja Piret Hallik-Sassi teatel tahab grupp tegusaid noori algaval talvel Vallikääru tuubi- ja kelguradadega talvepargi ehitada sellele vaatamata, et linn festivali ei toeta.

Et kuurortlinna madalhooaja elavdamiseks algatatud talvine festival võiks pärast eelmise korra vihma ja rahalist põntsu jätkuda, tuleb ilmselt paljudele üllatusena, ent mitte uudisena neile, kes üritusega aastaid seotud olnud.

“Kui 2014. aasta veebruari festivali vihma ja sula tõttu enne tähtaega lõpetasime, otsustasime, et 2015. aasta jätame vahele, aga 2016 proovime ikkagi festivali teha. Nii on meil kogu aeg olnud jääfestivali kodulehel kirjas,” lausus Hallik-Sass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles