Pärnu meeskonna juht asub tööle jalgpalliliidus

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Lulla.
Silver Lulla. Foto: JK Poseidon

Mullu Eesti jalgpalli neljanda liiga läänetsooni võitnud Pärnu JK Poseidoni esindusmeeskonna senine tegevjuht Silver Lulla asub tööle Eesti jalgpalliliidus, kus temast saab esiliiga arendusjuht.

Lulla ülesanneteks saavad liiga tutvustamine ja kajastamine, mängude ja otseülekannete korraldamine, klubide aktiviseerimine jms, teavitas Poseidon Nirvaana oma kodulehel.

Lulla ütles kodulehele, et võimalus töötada jalgpalliliidus on tema jaoks värskendav ja huvitav väljakutse. "Loodan, et saan oma energiat ja ideid panustades aidata kaasa Eesti jalgpalli arengule," lausus ta. "Vaatamata sellele, et asun täiskohaga tööle jalgpalliliidus, jätkan ka uuel hooajal tööd Pärnu JK Poseidonis. Tõsi küll, enam mitte tegevjuhi rollis, vaid esindusmeeskonna mänedžerina. Ootan põnevusega uut jalgpallirohket aastat."

Lulla on aktiivne mängija, kes on oma löödud väravatega toonud kastanid tulest mitmeski tähtsas liigamängus.

Jalgpalliliidu president Aivar Pohlak ütles portaalile Soccernet, et esiliigat soovitakse arendada meistriliiga sarnaseks, kus kümme klubi pakuvad üksteisele nii sportlikult kui ka korralduslikult konkurentsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles