PKHK avab kutsemeistrivõistluste ajaks uksed

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa kutsehariduskeskuses (PKHK) toimuvad esimest korda koolisisesed kutsemeistrivõistlused kõik ühel päeval: neljapäeval, 21. jaanuaril. Samal ajal on avatud uste päev.

Külalisi ootab kutsehariduskeskus võistlustele kaasa elama ja õppimisvõimalustega tutvuma 10–13.

Võisteldakse kosmeetiku-, rätsepa- ja sekretäritöös, selgitatakse parim juuksur, müüja, laotöötaja, puhastusteenindaja, puitkonstruktsioonide ehitaja, viimistleja, tisler, koosteluksepp, keevitaja, sõiduautotehnik, elektrotehnik, kokk, kondiiter, majutusteenindaja. Toimuvad pakendi voltimise ja raha lugemise töötoad ning näha saab roboti demo.

Kooli A-korpuse fuajees ootavad huvilisi õpilasesinduse liikmed ja kooli töötajad, et juhatada külalised võitsluspaikadesse ja näidata õppehooneid. Suures auditooriumis on kell 10.30 ja 12 viktoriin ning infominutid PKHK erialade kohta. Kohal on töökohapõhise õppe ehk õpipoisiõppe projektijuht, kes tutvustab talvise vastuvõtu erialasid.

Kutsevõistluste võitjate autasustamisele kell 14.30 järgneb võistluste raames valminud tööde oksjon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles