Kanal 2 võib koos sõsarkanalitega Starmani võrgust lahkuda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 uudistemagasini Reporter stuudio. Foto on illustreeriv.
Kanal 2 uudistemagasini Reporter stuudio. Foto on illustreeriv. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Kuigi telekommunikatsioonifirma Starman on viimastel aastatel klientidele korduvalt hindu tõstnud, ei ole ettevõtte maksed teleprogrammide eest Kanal 2-le muutunud ning kuna läbirääkimised selles vallas pole edasi liikunud, võib Kanal 2 koos sõsarkanalitega juba lähiajal Starmani võrgust lahkuda.

Kanal 2 juhatuse liikme Urmas Oru sõnul vastavad kuuldused, et Kanal 2, Kanal 11 ja Kanal 12 võivad Starmani kanalivalikust kaduda, üldjoontes tõele. "Probleemide detailid peituvad enamasti hinnas ehk selles, mida üks pool teiselt raha eest saab," ütles Oru BNS-ile, selgitades, et Starman vahendab klientideni nii Kanal 2 ja selle sõsarkanalite programmi, järelvaatamise õigusi kui ka veel mitmeid teenuseid.

"Hind on olnud Kanal 2 jaoks ikka väga tükk aega ühes kohas, suisa viimased kolm aastat, ning soovime hinnatasemega edasi liikuda. On ju teenuseid juurde tulnud, samuti on Starman oma klientidele märkimisväärselt hinda tõstnud. Telekanalina soovimegi näha, et kui teleprogrammide edastaja tõstab televaatajatele hindu, siis tuleb väärtustada samaaegselt ka seda sisu, mida pakutake, kõiki programme," ütles Oru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles