Mullu Sindis taksojuhti pussitanud mehe karistus selgub neljapäeval

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Täna jätkus Pärnu maakohtus kohtuprotsess 22aastase Lauri Silla üle, keda süüdistatakse karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb mõrvakatset seoses röövimisega või omakasu eesmärgil. Süüdistatava karistus selgub neljapäeval.

Süüdistuse kohaselt jättis toona 21aastane Sild mullu 29. mail Sindis Jaama 8 kinnistul paikneva kaupluse ees 12 euro ja 34 sendi suuruse taksoarve tasumata. Selle asemel nõudis ta taksojuhilt raha ja lõi teda vähemalt üheksa korda 11,5 sentimeetri pikkuse liigendnoaga näo-, kaela- ja peapiirkonda. Samuti tabasid noahoobid lööke tõrjuda püüdnud kannatanu kätt.

Sündmuskohalt lahkunud Sild võttis sõidukist kaasa 20 eurot – peale selle leiti 15 eurot hiljem kuriteopaigalt maast – ja jättis eluohtlikult vigastatud taksojuhi autosse. Jõudnud Sindis Pärnu maanteel asuva ühiselamu korterisse, pani Sild verised riided pesumasinasse pessu, neli verist viieeurost kuivama ja heitis diivanile puhkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles