Suusatajad tegid head sõidud

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treenereid üllatas enim kahel päeval head minekut näidanud 15aastane Simo Teearu.
Treenereid üllatas enim kahel päeval head minekut näidanud 15aastane Simo Teearu. Foto: Eesti Suusaliit

Nädalavahetusel tegid Jõulu suusaklubi liikmed tänavused esimesed stardid ja kui laupäevane Eesti meistrivõistluste sprindietapp pärnakatel nii hästi ei läinud, siis pühapäevases noortesarjas võitsid nad kolm esikohta.

Sellest hooajast Jõulu suusaklubi värve kaitsvad olümpiavõitja Andrus Veerpalu lapsed Anders ja Anlourdees Veerpalu näitasid konkurentidele kandu pühapäeval Valgehobusemäel ETV-Swedbanki sarja 21. hooaja avaetapil, mis sõideti klassikalises sõiduviisis. Anlourdees võitis klassis N11 ja Anders klassis M14.

“Et Veerpalu võistleb Jõulu suusaklubi eest, soovisid lapsedki meile üle tulla,” teadis klubi suusatreener Anu Taveter. “Pere eeskuju mängib suurt rolli. Tean, et Anders ja Anlourdees olid novembris isaga Olosel laagris kaasas ja on sel talvel suusatanud vähemalt kümme korda rohkem kui nende eakaaslased.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles