Spetsialistid aitavad hädas last kas või öösel

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riikliku lastekaitseüksuse Pärnu töötajad Elo Tenusaar (vasakult), Irje Tammeleht ja Liilia Mänd on pandud nõustama 47 omavalitsuse lastekaitsespetsialiste. Pildilt puudub neljas spetsialist Marko Truu.
Riikliku lastekaitseüksuse Pärnu töötajad Elo Tenusaar (vasakult), Irje Tammeleht ja Liilia Mänd on pandud nõustama 47 omavalitsuse lastekaitsespetsialiste. Pildilt puudub neljas spetsialist Marko Truu. Foto: Urmas Luik

“Riigi lastekaitseüksuse töötajad on abivajava ja hädaohus oleva lapse juhtumite konsulteerimiseks vajadusel kättesaadavad ka töövälisel ajal,” rõhutas riikliku lastekaitseüksuse juht Eve Liblik Eesti neljas piirkonnas tegevust alustanud meeskondade rolli.

Juba nädala jagu tegutseb Pärnus aadressil Õhtu põik 5 uus riiklik rakendusüksus – sotsiaalkindlustusameti lastekaitseüksuse Lääne piirkonna meeskond nelja spetsialistiga, kelle tööpiirkond on Pärnumaa, Läänemaa, Hiiumaa ja Saaremaa – kokku 47 omavalitsust.

Riigi lastekaitseüksuse Lääne meeskonda kuuluvad nõunik Irje Tammeleht, peaspetsialistid Liilia Mänd ja Marko Truu ning juhtumikonsultant Elo Tenusaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles