Pärnu Sadam maitses taas võitu

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonas Järveläinen.
Joonas Järveläinen. Foto: PP

Täna õhtul Audentese spordikoolis toimunud Eesti korvpalli meistriliiga mängus võitis Pärnu Sadam 77:63 Audentese SK/Noortekoondise meeskonda.

Mängu esimene veerand kulges tasavägiselt ja lõppes pärnakate napis 16:14 eduseisus. Teise veerandaja võitis Pärnu tiim 11 punktiga. Niisiis mindi poolajapausile Pärnu 36:23 juhtimisel.

Kogu teine poolaeg oli tasavägine. Pärnu Sadam võitis kolmanda veerandi 20:17, kuid Audentese SK/Noortekoondis edestas viimasel perioodil pärnakaid 23:21.

Pärnu Sadama tulemuslikem oli 19 punktiga Joonas Järveläinen. Paulius Petrilevicius viskas 12 punkti. Head mängu näitas ka Mihkel Kirves, kes viskas 11 punkti ja hankis kuus lauapalli.

Pärnu meeskonna mõlemad mängujuhid Norman Käbin ja Mark Dorris paistsid silma viie resultatiivse sööduga.

Kaotajate resultatiivseim mängija oli 19 punktiga Ron-Arnar Pehka. Taavi Jurkatamm toetas teda 13 punktiga.

Üheksa kaotuse kõrvale viienda võidu teeninud Pärnu Sadam tõusis pärast tänast võitu turniiritabelis kuuendale kohale. Veel avamata võiduarvega Audentese meeskond on üheksas.

Pärnu Sadama järgmine Eesti meistriliiga mäng on neljapäeval Rakveres, kus minnakse vastamisi kohaliku Tarva meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles