Kokkulepe jätab Kanal 2 programmid Starmani võrku alles

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starman ja Kanal 2 saavutasid tasude maksmise osas kokkuleppe ning kartus, et Kanal 2 koos sõsarkanalitega võib Starmani võrgust lahkuda, on kadunud.
Starman ja Kanal 2 saavutasid tasude maksmise osas kokkuleppe ning kartus, et Kanal 2 koos sõsarkanalitega võib Starmani võrgust lahkuda, on kadunud. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Starman ja Kanal 2 saavutasid tasude maksmise suhtes kokkuleppe ja kartus, et Kanal 2 koos sõsarkanalitega Starmani võrgust lahkub, on kadunud.

Kanal 2 juhatuse liikme Urmas Oru sõnutsi saavutasid telekanal ja kaablioperaator kokkuleppe, kuidas hind tulevikus muutuma hakkab. Kanal 2 kinnitusel hakatakse hindu korrigeerima nii nagu paljude muude hindade puhul ehk aluseks võetakse majanduskasvu näitajad.

„Meile oligi ju küsimus selles, kuidas telekanalile laekuv tasu käib kaasas muude elukalliduse ilmingutega. Kui tõusevad tarbijahinnad, peaks ka sisutootja sellest oma osa saama. Senine leping oli liiga jäik ega käinud eluga sama sammu," ütles Oru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles