Ametlikud jäärajad ootavad luba

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Kuigi driftijad on jäätunud veekogudel oma sõiduriistu proovile pannud juba mõnda aega, siis ametlikud tegevusloaga jäärajad, kus ohutus tagatud, alles valmivad.

Aastaid maakonnas jäiseid ralliradu ja võistlusi korraldanud Eiki Eriste mittetulundusühingust Erki Sport ütles, et asub Valgeranda merejääle rallirada rajama kohe, kui kooskõlastused käes. Vallaga on suusõnaline kokkulepe olemas. Ootel on keskkonnaameti ja maavalitsuse nõusolek.

Eriste selgitust mööda on Doberani rannamaja alla plaanis teha 1,1kilomeetrine ringrada, mille sisse tuleb veel teinegi rada ja siis ületab rallitee kogupikkus kaht kilomeetrit. Esimene võidusõit on kavandatud 7. veebruarile ja sama kuu 21. päeval toimuvad tänavasõiduautodele Pärnumaa meistrivõistlused jäärajasõidus, mille osalemistingimus on tänavasõidueeskirjale vastavad rehvid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles