Sindi sõnastab paisjärve langetamisel tingimusi

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi vabriku 1977. aastal valminud paisutamm on jõhker takistus siirdekaladele ülesvoolu ujumisel, kuid samal ajal kasvanud võimsa vesirajatisena paljude südamesse.
Sindi vabriku 1977. aastal valminud paisutamm on jõhker takistus siirdekaladele ülesvoolu ujumisel, kuid samal ajal kasvanud võimsa vesirajatisena paljude südamesse. Foto: Urmas Luik

Sindi linnapea Marko Šorin ja volikogu esimees Toomas Asi on seisukohal, et Sindi paisu rekonstrueerimise projekt tuleb koostada Sindi elanike seatud tingimustel.

“Kuigi kohustust paisutammi projekteerimistingimusi linnavolikogus kinnitada ei ole, on nii linnavalitsus kui volikogu esimees seisukohal, et seda tuleks teha,” sõnas Sindi linnapea.

Sintlaste seisukohale lisab värvi, et tamm on rajatisena Sindi ehitusregistris ja lammutusluba tuleks riigil taotleda Sindi linnavalitsuselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles