Malevlased rühkisid finišisse külma ja magamatuse kiuste

, ajakirjandustudeng
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maleva 1. võistkond koosseisus nooremseersant Taavi Tilk (vasakul), reamees Tarmo Tuuling, kapral Jaan Pillmann ja kapral Janno Lampp.
Pärnu maleva 1. võistkond koosseisus nooremseersant Taavi Tilk (vasakul), reamees Tarmo Tuuling, kapral Jaan Pillmann ja kapral Janno Lampp. Foto: Kaitseliit

Utria dessandil, Ida-Virumaal toimunud kaugluurepatrullide võistlusel ei näinud finišijoont rohkem kui pool startijaist ja Pärnu maleva kolmest võistkonnastki lõpetas üks, kes sai viienda koha.

Pärnu maleva pealiku Tõnu Miili sõnul ei olnud katkestamiste põhjus oskuste puudumine ja halb ilm, vaid puudulik ettevalmistus. “Ilmselt tegi enamik võistkondadest selle vea, et ei võtnud piisavalt sooje riideid kaasa ega arvestanud, et 15 miinuskraadigagi võivad varbad ära külmuda,” ütles ta.

End viiendale kohale võidelnud Pärnu maleva 1. võistkonnas olid nooremseersant Taavi Tilk, kapral Janno Lampp, kapral Jaan Pillmann ja reamees Tarmo Tuuling, kes on samas koosseisus varem dessandi võitnud ja mitu aastat esiviisikus olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles