Kaasava eelarve hääletuse võitis rattarada

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See mudel annab aimu, milline võiks linnapildis välja näha kaasava eelarve konkursi võitnud Pump Tracki rada.
See mudel annab aimu, milline võiks linnapildis välja näha kaasava eelarve konkursi võitnud Pump Tracki rada. Foto: Erakogu

Selleaastane Pärnu kaasava eelarve hääletus kujunes duelliks koertepargi ja Pump Tracki rattaraja vahel. Rattarada osutus tänu edukale sotsiaalmeediakampaaniale võitjaks ja kogus 401 häält. Kokku osales hääletusel 729 inimest.

“Nüüd läheme otse linnavalitsusse, et kinnitada projektid, asukoht ja muu selline. Näiteks peame juba mõtlema, kuidas ja kuhu suunata rajalt sademevesi,” sõnas Pump Tracki projekti eestvedaja Margo Märtsoo. Rada läheks eelduste järgi maksma 30 000 eurot ja selle ehitamine kestaks neli kuni viis nädalat.

“Teeme koostööd lätlasega, kes on küll teinud BMXi radu, aga otsest pump track’i pole veel teinud, seetõttu võime eeldada, et üllatusi veel tuleb,” rääkis Märtsoo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles