Pärnu tutvustab end Helsingi turismimessil

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu väljapanek Helsingi turismimessil.
Pärnu väljapanek Helsingi turismimessil. Foto: Erakogu

Pärnu linn ja maakond osaleb homsest pühapäevani koos ettevõtjatega Helsingis toimuval turismimessil Matka. Põhjamaade suurim lõpptarbijatele ja turismiprofessionaalidele mõeldud Matka meelitab igal aastal Helsingisse ligemale 70 000 külastajat.

SA Pärnumaa Turismi teatel on väljapaneku fookuses spaa- ja konverentsiturism, mida täiendavad omanäolised pakkumised aktiivseks puhkuse- või ärireisiks üle maakonna Maria talust ja Kihnust kuni alpakafarmini.

Pärnumaa retrostiilis messiboksi kujundus pälvis eelmisel aastal suurt tähelepanu ja eristus teistest. Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja teatel on tänavu messiboksi kujunduses jälgitud 2015. aasta stiili. Sümbolitena on välja toodud nostalgiahõngulised kuurordielemendid ja soovijad saavad end pildistada tiirlevas rannakabiinis.

Eelmine aasta oli Pärnumaal uute turiste huvitavate kohtade valmimise ja uuendamise poolest väga edukas.

Tahkurannas avati Põhjamaade uusim golfiväljak Pärnu Bay Golf Links koos uhke klubihoonega. Uue klubihoone sai Valgerannas White Beach Golf, milles asuv restoran on pälvinud kiitust nii reisikorraldajatelt kui külastajatelt.

Loodussõprade jaoks avati Pärnus otse mere ääres 600meetrine vaateplatvormiga matkarada. Pärnu jahtklubi uuendas külaliskaid ja on teinud aina rohkem investeeringuid, et tagada purjetajatele skandinaavialikku teenust.

Pärnu spaad uuenesid : Estonia Resort Hotel & SPA sai uue spaakompleksi ja konverentsikeskuse, Viikingi spaahotel avas veekeskuse ja saunakompleksi, Tervise ravispaahotell renoveeris vabaajakeskuse ja Tervise Paradiisi spaahotell & veekeskus avas saunakeskuse.

Selgi aastal on oodata uuendusi. Rannahotell saab sügistalvel nüüdisaegse sisu. Strand SPA & Konverentsihotellis renoveeritakse vanema osa hotellitoad ja osaliselt avalikud ruumid.

Kõiki neid uuendusi ja olemasolevaid teenuseid ning tegevusi tutvustatakse koos ettevõtjatega Helsingis toimuval messil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles