Õpetajad kinkisid Türgi lastele õppevideo

Silvia Paluoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti lipud meisterdasid Türgi lasetaia mudilased ise, et tervitada nendega õpirändele saabunud (paremalt teine ja kolmas) Liivi Laarmanni ja Aliis Paali väikesest Kilingi-Nõmmest.
Eesti lipud meisterdasid Türgi lasetaia mudilased ise, et tervitada nendega õpirändele saabunud (paremalt teine ja kolmas) Liivi Laarmanni ja Aliis Paali väikesest Kilingi-Nõmmest. Foto: Erakogu

Kilingi-Nõmme lasteaia Krõll õppealajuhataja Liivi Laarmann ja õpetaja Aliis Paal käisid õpirändel Türgis ja jätsid kolleegidele õpivideo, mille järgi sealsed mudilased isegi Kaera-Jaani tantsima ja kaasa laulma õppisid.

Videofilmi koostasid rahvusvahelise koostööprojekti Erasmus+ kilinginõmmelaste projekti “Learning together/õpime koos” tarbeks Krõlli õpetajad Reet Eesmaa ja Piret Vinogradov.

Eestlastele veidi keerulise nimega Izimir Gaziemir Sabiha Gökeen Ilkokulu 100 mudilasega lasteaias möödus õpinädal Laarmanni jutu järgi kiiresti ja kasulikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles