Port Artur tahaks Aida 10 ehitusega pihta hakata

Anu Villmann
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui varem tekitas Port Arturi ja linna vahel paksu verd Aida 10 üle Ringi tänava Port Artur 2ni jooksev galerii, siis nüüd hakkab vaidluskohaks kujunema Aida 10 teine ja kolmas korrus.
Kui varem tekitas Port Arturi ja linna vahel paksu verd Aida 10 üle Ringi tänava Port Artur 2ni jooksev galerii, siis nüüd hakkab vaidluskohaks kujunema Aida 10 teine ja kolmas korrus. Foto: OÜ Indrek Näkk Arhitektuuribüroo

Port Arturi tegevjuhi Keit Nestori kinnitusel on ettevõte valmis parkimismaja Port Artur 2ga ühendava hoone ehitusega alustama kohe, kui Pärnu linn selleks rohelise tule annab.

“Meilt on valmisolek Aida 10 arhitektuurikonkursi võitnud lahendus valmis teha. Saame sellega alata kohe, kui linn on eskiisi kooskõlastanud. Kui jah-sõna tuleb ruttu, on hoone hiljemalt järgmiseks aastaks ehitatud,” lausus Nestor.

Üks põhjusi, miks Aida 10 arhitektuurikonkursi lõpetamine on jäänud toppama, on fakt, et konkursi žürii ei valinud võitjat kohe välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles