Juba homsest saab tasuta graniitsõelmeid

Kadrin Karner
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linn jagab libedusetõrjeks graniitsõelmeid.
Pärnu linn jagab libedusetõrjeks graniitsõelmeid. Foto: Pärnu linnavalitsus

Pärnu linnavalitsuse teatel hakatakse neljapäeval kell 11 Pärnus kinnistuomanikele ja korteriühistutele libeduse tõrjeks jagama tasuta graniitsõelmeid.

Sõelmeid jagatakse kahes kohas: naisteranna parklas ja Rääma tänaval kunagise masinatehase vastas parklas.

Linn on jagamiseks tellinud 30 tonni sõelmeid, mis tänavugi on jagamiskohas lahtiselt. Sellest tulenevalt palub  linnavalitsus igal huvilisel kaasa võtta nende tõstmiseks labidas ja sobiva suurusega anum või kott.

"Meie kõigi ohutu liikumise ja heaolu tarbeks on äärmiselt oluline, et graniitsõelmeid jaguks võimalikult paljudele majapidamistele, mistõttu palume olla mõistvad ja sõbralikud kaaslinlaste suhtes ja lähtuda soovitusest, et iga väikemaja kinnistu kohta võiks varuda kuni kaks pange (ligikaudu 40 kilogrammi) ja korteriühistu kohta kuni viis pange (umbes 100 kilogrammi) graniitsõelmeid," ütles Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Karin Õunap.

Linnavalitsus tuletab meelde, et kinnistuomanikul on kohustus hooldada krundiga vahetult piirnevaid kõnniteid, see toob talvisel ajal kaasa lume- ja libedustõrje, milleks sobivad jagatavad graniitsõelmed. Samuti on oluline õigel ajal eemaldada katustelt lumi ja jääpurikad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles