Pärnumaal saab 55 treenerit riigilt tuge

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Eelmisest aastast makstakse kultuuriministri korraldusel spordiklubidele, spordikoolidele ja spordialaliitudele laste ja noorte treeningrühmi juhendatavate treenerite tööjõukulude osaliseks katmiseks toetust. Kinnitatud on toetuse määramise tingimused, nõuded nii tööandjale, omaosalusele, treeningrühmale kui treenerile.

2016. aastaks esitati 369 vastavaks tunnistatud taotlust kokku 1202 treenerile kogusummas 5 512 433,40 euro toetuse maksmiseks. Kuna taotluste rahuldamiseks tarvilik toetussumma kujunes suuremaks, kui 2016. aasta riigieelarves selles ette nähtud, vähendas kultuuriministri korraldusel jaotamisega tegelev spordikoolituse ja –teabe sihtasutus koefitsienti 0,75 rakendades kõigi taotlejate toetust.

Nii määrati 363 spordiklubile, spordikoolile ja spordialaliidule laste ning noorte treeningrühmi juhendavatate treenerite tööjõukulude osaliseks katmiseks 2016. aasta esimeses kvartalis toetust kogusummas 1 010 749,57 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles