Remont laiendab Raeküla Vanakooli keskuse haaret

Anu Villmann
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsitööhuvilistel on põhjust rõõmustada, sest Raeküla Vanakooli keskuses (RVK) avati hubase miljööga ja näputööks tarvilikuga sisustatud käsitöökeskus. RVK juhataja Piia Karro-Selja sõnul jagub siia käijaid nii Raekülast kui ka Mai piirkonnast.
Käsitööhuvilistel on põhjust rõõmustada, sest Raeküla Vanakooli keskuses (RVK) avati hubase miljööga ja näputööks tarvilikuga sisustatud käsitöökeskus. RVK juhataja Piia Karro-Selja sõnul jagub siia käijaid nii Raekülast kui ka Mai piirkonnast. Foto: Urmas Luik

Pärnu Raeküla Vanakooli keskus (RVK) on nagu Tallinna linn, mis iialgi valmis ei saa: kui maja ühes otsas tõmmatakse remondile joon alla, läheb keskuse teises tiivas jälle andmiseks.

Keskuse juhataja Piia Karro-Selg möönab, et eaka hoone ja kogukonna südamega teisiti kui pidevalt parendades, ehitades ja nuputades ei saagi. “Me ise ei kurda, et siin töö ei lõpe. Otse vastupidi, see toob ju majja väga palju huvitavaid inimesi,” seletas ta.

RVKs on äsja ühele poole jõudnud remont endises füüsikaklassis, avatud on käsitöökeskus ja vana koolimaja teine korrus osaliselt kasutusse võetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles