Strandi-tagune rannatee pinnatakse jalakäijasõbralikuks

Anu Villmann
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varem vaid suviti kõnnitav rada on peagi kasutatav aasta läbi. Pinnasetöid on praeguse pakasega õige aeg teha, sest maa on külmunud ja täitematerjali saab hästi kohale vedada.
Varem vaid suviti kõnnitav rada on peagi kasutatav aasta läbi. Pinnasetöid on praeguse pakasega õige aeg teha, sest maa on külmunud ja täitematerjali saab hästi kohale vedada. Foto: Bert Holm

Pärnus Strandi hotelli tagant kergliiklustee otsast mere äärde viival rannateel käivad pindamistööd, mille tulemusena peaks teekate paranema nii palju, et rada saab aasta läbi kasutada.

Keskkonnaameti linnalehmade projektijuhi Bert Holmi sõnutsi võeti pindamistöö ette tänu soodsatele ilmaoludele: maapind on külmunud ning muidu pehmele ja porisele teele pääseb rasketehnikaga hästi ligi.

"Selle kehvasti kasutatava tee – kuiv ja tänavajalatsiga käidav oli see ainult kesksuvel – pindamine on üks osa Pärnu rannaniidu looduskaitse alla kuuluvate lõugaste taastamisest. Tahame lihtsustada jalutajatele ja rattaga sõitjatele juurdepääsu mererannale ja rannaniidule," seletas Holm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles