Pärnumaa blogijad jagavad stiilinõu, inspiratsiooni ja positiivsust

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters

Pärnumaa blogijad kirjutavad veebipäevikuid nii enda lõbuks kui info jagamiseks, blogidest on sündinud nii raamatuid, moenäitusi kui muid huvitavaid koostööpakkumisi.

Aastaid tagasi olid blogid enamasti kõigest avalikud päevikud internetis, nüüdseks on Eesti blogimaastik muutunud palju kirevamaks. Oskate suurepäraselt süüa teha või kududa, armastate reisida või sporti teha, suhtute kirega moe- ja kosmeetikamaailma, tahate näidata oma maale-fotosid, jagada luuletusi, reklaamida oma organisatsiooni, avaldada arvamust poliitika või raamatute kohta? Kirjutada võib kõigest ja kui südamest tahta, annab veebipäevikuga isegi sissetulekuid suurendada, sest blogide roll turundus- ja reklaamikanalina kasvab pidevalt.

Kommunikatsioonibüroo JLP blogibaromeetri uuringu järgi leidub Eestis sadu aktiivseid blogisid. Kõige suurema osa neist – 18 protsenti – moodustavad toidublogid, neile järgnevad moe- ja ilublogid, millele omakorda jagub kõige rohkem lugejaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles