Publik aplodeeris võrkpallureile püsti seistes

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hindrek Pulk.
Hindrek Pulk. Foto: Ardi Truija

Kui Pärnu võrkpalliklubi meeskond oli CEV Challenge eurosarja kaheksandikfinaali avamängus murdnud Belgia Meneni Prefaxise vastupanu ja jahtis viimast punkti, nautis Pärnu spordihalli publik seda püstijalu aplodeerides.

Lahing oli vägev ja lõppes Pärnu 3:1 (20, –17, 20, 17) võiduga. Pärnu panustas algusest peale tugevale servile, mida belglaste treener eeldaski, aga millega ta hoolealused hätta jäid. Avageimis hiilgas kahe tugeva pallinguseeriaga sidemängija Martti Keel, kolmandas geimis pommitas vastast pallinguga Hindrek Pulk, mitu raksu jäid belglased hätta ka Tamar Nassari planeerivate servidega.

Teine geim läks pärnakatel põhiliselt omavigade seeriast seisult 5:5 käest. Hätta jäädi vastase servi töötlemisega, endiselt kehvalt toimis sidemängija ja temporündajate koostöö. Aga seejärel oldi hammastega mängus kinni, tiriti 17:16 seisult võit kolmandas geimis ja neljandas oldi pingest vabanenuna juba pidurdamatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles