Jalgpallinaised viigistasid Soome esiliiga naiskonnaga

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond Soomes.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond Soomes. Foto: PJK

Pärnu jalgpalliklubi naiskond peab sel nädalavahetusel Helsingis hooajaeelseid sõprusmänge ja reede õhtul tehti väravateta viik Soome esiliigas palliva Malmin Palloseuraga.

Pärnu naiskonna peatreeneri Jüri Saare kinnitusel oli Soome esiliiga tippu kuuluv Malmini naiskond pärnakatele soojenduseks paras vastane.

„Soomlased mängisid väga agressiivselt, olime esimesel poolajal kaitsesse surutud,“ kirjeldas Saar. „Samas ega neil reaalseid väravavõimalusi tekkinud. Oli hüppeline mäng, kord ründas üks, siis teine. Tulemus 0:0 oli objektiivne.“

Peatreener märkis, et naiskond läks Soome õppima.

„Nägime oma puudujääke: tänapäeva jalgpallis on agressiivne mäng ja ülevälja pressing väga oluline,“ ütles Saar. „Saime väärt kogemuse. “

PJK sõitis Helsingisse 17 mängijaga ja eile said mänguaega kõik naised.

Täna on pärnakatel aga veelgi tõsisem vastane, kui Helsingis kohtutakse Soome mulluse meistri Vantaa PK-35ga.

Pärnulannad on Soome meistriga korra kohtunud, kui 2013. aastal viis loos naiskonnad kokku Euroopa meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiril. Siis lõppes mäng väravateta viigiga.

Koju tulevad pärnulannad laupäeva õhtul kohe pärast kell 14 algavat mängu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles