Mis ootab Pärnu võrkpalliklubi meeskonda Belgias Menenis?

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskonna ja Belgia Meneni linna klubi Prefax korduskohtumine CEV Challenge eurosarja kaheksandikfinaalis mängitakse kolmapäeval.
Pärnu võrkpalliklubi meeskonna ja Belgia Meneni linna klubi Prefax korduskohtumine CEV Challenge eurosarja kaheksandikfinaalis mängitakse kolmapäeval. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Võrkpallurite CEV Challenge eurosarja kaheksandikfinaali kordusmängus ülehomme Belgias Brüsselist 85 kilomeetri kaugusel asuvas Menenis on pärnakate ülesanne võita vähemalt kaks geimi, võõrustajatel tuleb järgmisse ringi pääsemiseks võita põhimäng 3:0 või 3:1 ja seejärel ka kuldne geim.

Menen Prefaxis mängis nädalavahetusel oma riigi meistrivõistlustel, alistades tabeli viimase VBC Waremme suurelt 3:0.

"Eks see ole ikka sama meeskond, kes Pärnus käis. Vahe on vaid selles, et nende põhipommitaja Jonas Kvalen oli siin palavikus, aga nüüd on ta terve. Menen mängib oma publiku ees ja saalis, mis vaid pool meetrit kõrgem sellest, milles Kaposvaris raskusi kogesime," rääkis Pärnu meeskonna treener Avo Keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles