Egon Kaur jõudis Lätis pjedestaalile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Kaur.
Egon Kaur. Foto: PP

Eesti autoralli meistrivõistluste avaetapp sõideti Lätis Sarma rallil, kus pärnakas Egon Kaur ja tema kaardilugeja Erik Lepikson (Mitsubishi Lancer Evo 9) said absoluutarvestuses kuuenda ja N4-klassis kolmanda koha.

Ralli üldvõidu teenisid soomlased Kalle Rovaperä ja Risto Pietiläinen (Skoda Fabia S2000), neile järgnesid Raimonds Kisiels ja  Arnis Ronis Lätist (Škoda Fabia R5) ning Rainer Aus ja Simo Koskinen (Mitsubishi Lancer Evo 9).

Ralli avapäeva lõpetasid Kaur ja Lepikson 11. kohal. "Esimese katse stardis nägime, et meie ees startinud Raineril suri auto korraks välja," rääkis Kaur. "Pinge läks maha, sest teadsime, et vähemalt pool minutit tuli sealt võitu. Samas tekitas see uue probleemi, sest pealtvaatajad ei osanud kahte võistlusautot rajale nii väikese vahega oodata. Inimesed liikusid teel, kuna eeldasid, et minu ja Raineri vahe on suurem, ja mõnes kohas pidin pidurdama."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles