Galerii: 4H noored avasid aasta lõbusa laagriga

, 4H Pärnumaa piirkonnajuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maanoorteühingu Eesti 4H Pärnumaa piirkond alustas aastat möödunud nädalavahetusel Lindi lasteaias-algkoolis üritusega "Keep calm and have fun vol 2".

Maanoorteühingu Eesti 4H Pärnumaa piirkond alustas aastat möödunud nädalavahetusel Lindi lasteaias-algkoolis üritusega "Keep calm and have fun vol 2".

Eesti 4H moto on "Õpime tegutsedes!" ja kahepäevane laager möödus selle tähe all. Näiteks õppisid 4H noored treener Johanna Lepa käe all käsipalli mängima ja pidasid trenni lõpuks maha näidismatši. "Saime teada, kui kiiresti suudame palli visata, mul tuli 113 km/h," sedastas laagriline Kaupo.

Lõviosa laagrist oli tantsuline: ühel päeval käis põnevate tantsumängudega külas Kardo Ojassalu ja teisel tantsuklubi JJ-Street tantsijad, kes õpetasid noori hiphopi järgi keha liigutama. Õhtul aga sai jalga keerutada läti diskori Emils Lehrise muusikavaliku järgi.

Ent muusikat tegid noored isegi. "Karaokes sai hääl ära karjutud," naeris laagriline Teele.

Sellal kui noored laulsid ja tantsu lõid, õpetasid juhendajad Riina Kappak ja Sirje Kaska teisi juhendajaid kauneid kinkekarpe meisterdama.

Aktiivse tegevuse kõrval oli laagril rahulikumgi osa, näiteks käis Tre raadios töötav Regina Atka-Jaakson rääkimas raadiotööst. "Enne Lindile jõudmist tervitas ta meid otse-eetris," märkis laagri üks korraldaja Mirjam.

Klubide A-Rühm ja Paikuse Lõvid liikmed olid ette valmistanud orienteerumismängu, kus noored pidid mööda koolimaja seiklema. Parimatele olid kinkekaardid välja pannud Caser, Pool Kaheksa ja Valgeranna seikluspark.

Kahe päeva jooksul tehti palju ja mõistagi kulus energiat – tühja kõhu mure lahendas 4H juhendaja ja kokk Marek Sild.

Laagris oli mõeldud unetute peale ja nii sai öösel filme vaadata. Hommik aga algas võimlemisega, kuhu iga klubi pidi panustama ühe harjutuse.

Et üritusi tänavu veel palju tehtud saaks, kinnitati laagris Pärnumaa 4H 2016. aasta tegevuskava.

Ürituse lõpus öeldi tänusõnad kõigile klubidele ja juhendajatele.Eesti 4H saadab suured tänud Lindi lasteaia-algkooli direktorile Ulla Orgusaarele ja kogu kooliperele, kes lubasid neid lahkelt oma majja tegutsema.Tänusõnad lähevad ka korraldajaklubidele Paikuse Lõvid ja A-Rühm ning juhendajatele Tarmo Tõnismannile ja Marek Sillale.

Laagrisse olid kokku tulnud kümne klubi liikmed ja juhendajad. "Keep Calm and Have Fun vol 2" oli eelmisel aastal Lindil toimunud laagri järg.

Järgmine kord saab pärnumaa 4H kokku veebruaris Pärnjõe põhikoolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles