Lõpe ja Koonga lapsed lustisid koos

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuna Pärnumaal asuval Lõpe põhikoolil pole korralikku spordisaali, sõitsid lapsed bussiga naabrite juurde Koongasse ja osalesid koos sealsete õpilastega “Jalgpall kooli!” treeningul, vahendas jalgpalliliidu koduleht.

“Lõpes saame mängida ainult väljas või klubis, kui tõmbame akendele kardinad ette ja kasutame pehmeid palle,” rääkis õpetaja Kristi Kangur, kes annab kehalise kasvatuse tunde nii Koonga kui Lõpe lastele. “Lihtsam oli lapsed Koongasse viia, kus on korralik äsja remonditud spordisaal.”

Treeningul osales 64 õpilast 1.–6. klassist. “Õhkkond oli ülihea, lapsed on harjunud koos spordipäevadel olema ja kõik oli väga mõnus,” märkis Kangur. “Väikestele lastele meeldis kõige enam lammutajate mäng, suurematele võistlused. Ei oska öelda, kui hästi nad harjutustega hakkama said, aga lapsed olid tublid. Kõik pusisid ja igaüks tegi omal tasemel. Jalkapoisid panid muidugi väga ägedalt ja tulid rääkima, et nad on trennis seda juba teinud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles