Firmad otsivad messilt nii alalist kui ajutist tööjõudu

Anu Villmann
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olaf Kuusik läks kontserdimajja töömessi uudistama ja võttis kaasa portsu CVsid. Ta sai messi kaudu mitmesse kohta töövestlusele, kuid lõpuks otsustas võtta vastu kutse tulla uude Estonia kuurorthotelli vanemadministraatoriks.
Olaf Kuusik läks kontserdimajja töömessi uudistama ja võttis kaasa portsu CVsid. Ta sai messi kaudu mitmesse kohta töövestlusele, kuid lõpuks otsustas võtta vastu kutse tulla uude Estonia kuurorthotelli vanemadministraatoriks. Foto: Ardi Truija

Ettevõtted loodavad Pärnu töömessilt leida personali nii täitmata ametikohtadele kui saada suveks hooajalist tööjõudu. Kuigi messipäeva, 5. aprillini on veel aega, on esimesed firmad oma osalemise juba kirja pannud.

“Pärnu kontserdimajas toimuvale messile on registreerinud kümmekond suurt Pärnumaa tööandjat, mille seas on tuntud elektroonika-, spaa-, metalli- ja tekstiiliettevõtteid,” ütles töötukassa Pärnumaa osakonna juhataja Gerli Mets.

Metsa tõdemust mööda ei vaja see sündmus kohalikele enam tutvustamist, sest on end kahe varasema korraga igati õigustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles