Ingliskeelsed avaliku esinemise töötoad ootavad huvilisi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Koidula gümnaasiumi hoone 6,5 miljonit eurot maksma läinud rekonstrueerimistööd on lõppenud ja täna toimus uuenenud koolimaja avamine.
Pärnu Koidula gümnaasiumi hoone 6,5 miljonit eurot maksma läinud rekonstrueerimistööd on lõppenud ja täna toimus uuenenud koolimaja avamine. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Koostöös Ühendkuningriigi suursaatkonnaga Eestis ja Briti saadiku Christopher Holtbyga saavad neljapäeval, 28. jaanuaril Pärnu Koidula gümnaasiumis teoks ingliskeelsed avaliku esinemise töötoad.

Huvilisi koolitab külaline Suurbritanniast, professionaalne kõnelemis- ja väitluskoolitaja Anna England-Kerr. Ettevõtmist toetab organisatsioon The English-Speaking Union (ESU).

Koidula gümnaasiumi õppejuhi Ille Rohtlaane tutvustuse kohaselt on kavas kaks töötuba. Esimene käsitleb avalikku esinemist ja on hea ettevalmistus märtsikuus toimuvaks ingliskeelseks kõnevõistluseks. Teine töötuba keskendub väitlusoskustele ja on avatud ka neile, kes väitlemisega varem kokku pole puutunud.

Töötoad toimuvad inglise keeles, kuid käsitletavad teemad ei ole Rohtlaane ütlust mööda inglise keelele ainuomased, need on rakendatavad ka õpilaste emakeeles.

„Töötubadesse on eriti oodatud üleriigilisele ingliskeelsele kõnevõistlusele minejad, kooli ja linna kõnevõistlusteks valmistujad, kuid ka kõik teised huvilised, kes soovivad oma esinemisoskusi arendada ja õppida end paremini väljendama,“ julgustas Rohtlaan töötubades osalema.

Ürituse Koidula kooli poolne korraldaja on ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse ning väitlemise õpetaja Siim Ruul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles