Valijaid meelitati tee ja kondoomidega

Teet Roosaar
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus ingerisoomlaste seltsi majas võib veebruari lõpuni vaadata Audru koolipoisi Lauri Tolmatsi näitust, mis tutvustab valimisreklaamiks kasutatud esemeid.

Külastajaid tervitab enne sisseastumist Lennart Meri 1992. aasta presidendivalimiste plakat, kus ajalooprofessor Sulev Vahtre soovitab platsi puhtaks koristada. Samal aastal Pärnumaalt riigikogusse kandideerinud Jaan Leetsaare, Tarmo Saartsi, Erich Burgeti jt plakatid on eksponeeritud koos 1993. aastal Pärnu linnavolikogusse pürginud Aimur Saartsi, Aivar Mäesoo, Mart Arula jt plakatitega.

Mida kõike pole valijate peibutamiseks kasutatud: särke, fliise, kile- ja kandekotte, tikke, taskulampe, tasse, teepakke, veepudeleid, helkureid, tulemasinaid, autokaabitsaid, kalendreid jne. Reformierakonnal on suur kasutamata kondoomide kogu, sotsiaaldemokraat Jüri Morozov jagas hambaharju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles