Keith Luur pälvis väliseestlaste autasu

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Luur on Merili Randma ja Jaan Akermanni järel kolmas purjetaja Stockholmi pärnakate auhinna pälvinud suusatajate, võrkpallurite ja teiste pikas reas.
Keith Luur on Merili Randma ja Jaan Akermanni järel kolmas purjetaja Stockholmi pärnakate auhinna pälvinud suusatajate, võrkpallurite ja teiste pikas reas. Foto: Urmas Luik

Stockholmis elavate kunagiste pärnulaste 1991. aastast käigus oleva rändauhinna Pärnumaa parimale noorsportlasele pälvis 2015. aasta tulemuste eest purjetaja Keith Luur.

Mai kooli kaheksandas klassis neljadele-viitele õppiv särasilmne 15aastane noormees sai mullu hakkama üsnagi harukordse saavutusega, mille eest viis oma auhinnakappi nii Pärnumaa kui Pärnu linna 2015. aasta parima noore sportlase karika ja lisas nüüd neile Stockholmi tinakannu.

Nimelt oli Keith edukas nii talvel kui suvel ja nii jääl kui veel, võites Ice Optimisti jääpurjekal maailmameistrivõistlused ja tulles Zoom8-klassi purjekal Euroopa meistriks. Ometi ei saa ta väita, et aastaga täiesti rahule jäi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles