Peterburis tutvustatakse Pärnut

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu abilinnapea Rainer Aavik ja ettevõtluse arengu peaspetsialist Aare Raev külastavad koos turismi- ja tootmisettevõtjatega 28.–30. jaanuarini Peterburi, et tutvustada Pärnut Vene turismiärile ja ettevõtjatele.

"Neljapäeval toimub ettevõtjatele ja potentsiaalsetele välisinvestoritele seminar, millele järgneb kohtumine oma praeguste või tulevaste äripartneritega," vahendas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja.

Reedel toimub Kapella kontserdimajas turismiseminar, kus kuuleb eri linnade ja ettevõtjate ettekandeid. Turismiseminarile on registreerunud 80 turismiga tegelevat firmat üle 170 osalejaga, nende seas 16 pressiesindajat. Seminarile järgneb RAMi kontsert ja kutsetega vastuvõtt.

Ühtlasi saab jagada oma materjale otse ja suhelda tõenäoliste äripartneritega.

"Pärnu ei ole Venemaa suunal seni väga aktiivselt tegutsenud. Nüüd on hea võimalus tutvustada Pärnut reisisihtkohana ja aidata meie ettevõtjatel kas ise Vene turul tegutseda või kaasata oma tegemistesse sealset kapitali," selgitas abilinnapea Aavik.

Eestist sõidab Peterburi kokku 44 inimest Pärnust, Haapsalust ja Kuressaarest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles