Maalapsed suusatavad, linnalapsed uisutavad

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Kõige tähtsam on liikumine värskes õhus,” märkis Audru kooli neljanda klassi õpilaste suusatundi vedanud Harri Lelle, kelle õpilased tegid staadionil 300meetriseid ringe.
“Kõige tähtsam on liikumine värskes õhus,” märkis Audru kooli neljanda klassi õpilaste suusatundi vedanud Harri Lelle, kelle õpilased tegid staadionil 300meetriseid ringe. Foto: Ardi Truija

Selleks, et laps paar korda aastas suusad alla saaks, pole mõtet suuski ostma hakata, kui neid annab laenutada, mõistavad kehalise kasvatuse õpetajad vanemate suhtumist.

Rääma koolil on eraldi ruum suusa- ja uisuvarustuse hoidmiseks, oma liuväli ja suusarajad koolimaja juures ning Männipargis. “Suuski ja uiske jagub poolteise klassi jagu ja suurimad suusasaapad on number 47. Võin öelda, et see meie kooli laps, kes ei oska uisutada ja suusatada, on tunnist puudunud,” märkis Rääma põhikooli direktor Elmo Joa.

Vähestel on suusad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles