Keemiaolümpiaadil särasid sütevakalased

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasium.
Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasium. Foto: Urmas Luik

Keemiaolümpiaadi Pärnu piirkonnavoorus võistlesid linnakoolide õpilased 8.–12. klassini ja Sütevaka humanitargümnaasiumi õpilaste kõrval pääses pjedestaalile vaid neli teiste koolide õpilast.

Kaheksandike kaksikvõit läks Sütevakasse: esimeseks tuli Kätlin Kits ja teiseks Daniel Gansen, neid õpetab Evelin Laanemets. Kolmanda koha sai Kristi Koitla Rääma koolist (Arina Galkin).

Üheksandike parim Helena Olesk õpib samuti Sütevakas (Ülle Vares). Teise koha pälvis Iris Epp Sildnik Kuninga tänava põhikoolist (Anne Urge). Kolmandat kohta jagasid Maarja Täht Vanalinna koolist (Merike Ehapalu) ja Annaliisa Vask Sütevakast (Ülle Vares).

Gümnaasiumiosas võistles põhiliselt kaks kooli: Sütevaka ja Koidula. Kümnendates ja üheteistkümnendates klassides rivistusid humanitaargümnaasiumi õpilased etteotsa ja tõrjusid riigigümnaasiumi omad tahapoole. Kümnendikest võitis Janeli Arukask, teise koha sai Kirke Linno ja kolmandat kohta jagasid Merili Tammiste ning Teresa Pulk. Neid õpetab Ülle Vares. 11. klassi parim oli Hendriico Merila, talle järgnesid Kevin Post ja Andreas Tulver ning nende õpetaja on Evelin Laanemets.

Abiturientide tugevaim oli Helo Liis Soodla ja teine Annika Sarapuu Sütevakas. Kolmandaks tuli Marii Õismets ühisgümnaasiumist. Sellelgi esikolmikul on ühine nimetaja: neid kõiki õpetab Evelin Laanemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles