Raeküla kool teeb spordikatsed

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla kool.
Raeküla kool. Foto: Ants Liigus

Raeküla kool võtab viiendat aastat vastu spordiklassi, varasemast erinevalt aga otsustas kool teha tänavu spordihuvilistele katsed, et nad mõistaks, mida soovitud ala endast kujutab.

Esimesse spordiklassi astujad saavad valida tennise ja jalgpalli vahel. “Mõnikord juhtub, et vanematele meeldib näiteks jalgpall ja isa arvab, et poeg on ka jalgpallur, aga tegelikult poiss ei teagi, mida see endast kujutab. Pärast selgub, et teda huvitab hoopis tennis,” märkis Raeküla kooli õppealajuhataja Agita Keerd. Nii on tema sõnutsi aastate jooksul mõni laps ala vahetanud.

Kool ei sea sisseastujale nõudeks, et ta oleks varem tennise või jalgpalliga tegelnud. Seetõttu otsustati lastele ja nende vanematele enne valiku langetamist näidata, milline kumbki ala on, et tajuda, kui hästi see mudilasele sobib. “Tahame, et lapsed oleksid motiveeritud,” märkis Keerd. Katsetel saab tutvuda treenerite ja nende töömeetoditegagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles